Ενημέρωση ΟΔΒΕ για τους Special Olympics

 

Η χώρα μας έχει αναλάβει τη διοργάνωση των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011 στην Αθήνα. Στους αγώνες αυτούς θα συμμετάσχουν 7.500 αθλητές με διανοητική αναπηρία από 185 χώρες, 2.500 προπονητές, 3.000 τεχνικοί επίσημοι, και 25.000 εθελοντές, ενώ υπολογίζεται ότι 40.000 μέλη των οικογενειών των αθλητών θα έρθουν στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το άθλημα της Πετοσφαίρισης θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Π. Κασιμάτης» του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, από τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2011.
Η Δοκιμαστική Διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 31 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2010 και η εκπαίδευση των Διαιτητών-Εποπτών-Σημειωτών την Κυριακή 30 Μαΐου 2010.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν και Εθνικοί Διαιτητές Πετοσφαίρισης, που μαζί με τους Διεθνείς Διαιτητές θα βοηθήσουν στην διεξαγωγή τους. Οι απαιτήσεις σε Εθνικούς διαιτητές-επόπτες γραμμών-σημειωτές για το άθλημα της Πετοσφαίρισης είναι Τριάντα (30). Η συμμετοχή τους είναι ελεύθερη-εθελοντική.
Όσοι διαιτητές εθνικών κατηγοριών μέλη των Συνδέσμων σας επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, ΑΘΗΝΑ 2011 θα πρέπει να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΕΠΟΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΩΝ – ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ». Το σχετικό έντυπο – αίτηση επισυνάπτεται σε ηλεκτρονική μορφή. Οι διαιτητές – μέλη σας συμπληρώνουν την αίτηση την αποθηκεύουν με όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμό τους και στη συνέχεια όλες οι αιτήσεις αποστέλλονται μέσω των Συνδέσμων τους με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΟΔΒΕ odbe@otenet.gr μέχρι 30/11/09.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Η διαιτητής ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, του ΣΥΔΠΕ Πελοποννήσου, επιθυμεί να συμμετάσχει εθελοντικά στους Αγώνες Special Olympics. Συμπληρώνει την «ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΕΠΟΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΩΝ – ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ» και αποθηκεύει το αρχείο (word) με όνομα «ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ.doc». Στη συνέχεια ο Σύνδεσμός της, ΣΥΔΠΕ Πελοποννήσου θα διαβιβάσει την αίτησή της αλλά και όλες τις άλλες αιτήσεις των διαιτητών-μελών του με email προς την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΟΔΒΕ ως εξής: «Σας διαβιβάζουμε 7 (επτά) αιτήσεις συμμετοχής στους Αγώνες Special Olympics των διαιτητών του Συνδέσμου μας: ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, … επισυνάπτοντας και τα αντίστοιχα αρχεία word».
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες από 30 θα υπάρξει προεπιλογή από την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την ΤΕΔ/ΟΔΒΕ.
Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση συνολικά, μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα: http://www.athens2011.org
Υπεύθυνος για το άθλημα της Πετοσφαίρισης στην ΟΕ Special Olympics AΘΗΝΑ 2011 είναι ο κ. Νίκος Σοφιανός.

Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: